Świąteczna promocja ciast z Piekarni Kurpiowskiej Serafin
Greckie (ciasto miodowe z kremem budyniowym i kaszą manną, udekorowane białą i ciemną czekoladą)
Mozaika (ciasto biszkoptowo-tłuszczowe z kremem budyniowym i nadzieniem jabłkowym)
Sernik Choco (ciasto kruche czekoladowe z serem twarogowym)
Ptasie mleczko (ciasto biszkoptowe z bezą polewie czekoladowej)
Rozkoszniak porzeczkowy (ciasto czekoladowe z bitą śmietaną, porzeczką, posypane wiórkami z białej czekolady)
Sernik Pianka (ciasto kruche z serem twarogowym posypane wiórkami kokosowymi)
Sernik weselny (ciasto kruche z serem twarogowym oraz czerwoną porzeczką)
Jabłecznik (ciasto kruche z nadzieniem jabłkowym)
Tiramisu (ciasto biszkoptowe z bitą śmietaną o smaku tiramisu z kawą naturalną)
Stefanka Tiramisu-Wiśnia (ciasto biszkoptowe z bitą śmietaną o smaku tiramisu z owocami wiśni)
Rolada śmietanowa z brzoskwinią (biszkopt z bitą śmietaną i brzoskwiniami)
Rolada śmietanowa z galaretką (biszkopt z bitą śmietaną i galaretką)
Rolada śmietanowa z truskawką (biszkopt z bitą śmietaną i truskawkami)
Cherry (ciasto biszkoptowo-tłusczowe z bitą śmietaną, wiśnią i galaretką)
Rolada Makowa (ciasto biszkoptowe z masą makową w polewie czekoladowej z orzechami i wiórkami kokosowymi)
Sernik wiedeński (sernik na cieście czekoladowym)
Pleśniak z jagodą ( ciasto kruche z nadzieniem jagodowym i bezą)
Rafaello (ciasto biszkoptowe z kremem kokosowym)
Snikers (ciasto miodowe z kremem budyniowym, toffi i orzechami włoskimi)
Jabłecznik królewski (ciasto kruche z orzechem włoskim, maską kokosową i nadzieniem jabłkowym)
3 Bit (ciasto kruche z kremem toffi, kremem budyniowym oraz bitą śmietaną
Metrowiec (ciasto czekoladowe, ciasto biszkoptowe przekładane kremem budyniowym)
Babka w czekoladzie (ciasto biszkoptowo-tłuszczowe z polewą czekoladową)
Babka gotowana (ciasto biszkoptowo-tłuszczowe o smaku arbuza)
© 2024 Moja Ostrołęka
Realizacja: PRO-NET, EasySolution